Per posar-hi fotos.

Netejant els arm_DSC0012aris de la classe em va sortir d’un racó el cos d’un àlbum de fotos, fet pel meu germà. Abans de que es deteriorés o es perdés s’havia de fer alguna cosa. Doncs fem l’àlbum de fotos, enquadernació poc usada, ja que tots guardem les fotos a l’ordinador, CD’S o llapis de memòria.

Vaig trobar un tros de cuir natural marbrejat per mi, feia bastants anys. El farem servir per fer el llom i les _DSC0010cantoneres del mateix material. El llom es fa amb falsos nervis. La distància que tenen les cantoneres des de la punta fins al material de cobriment i del llom des del material fins al queix és el mateix. Les cantoneres són de punta arrodonida, m’agraden més, sense desprestigiar les de punta normal.

_DSC0013

 

El bloc del llibre, els fulls, estan fets amb falses barbes i fulls de gruix que traurem a mida que anem posant les fotos. El bolc fa 26.5 x 32 cm. Tan sols em va toca posar la capçada i fer les tapes de l’àlbum. Ah, per cert les tapes porten escuma a l’interior. Com podreu notar el material de cobriment es de color negre, per ressaltar la pel_DSC0011l marbrejada. com a guardes faig servir el primer full del bloc, així no es distorsiona tot el conjunt.

Per últim crearem una funda per guardar l’àlbum. L’entrada de la funda està realitzada amb el mateix material de la tapa i la resta folrada amb paper blanc brillant. Tan sols per guardar-lo i no se’ns ompli de pols.

Ara haurem de buscar-li alguna utilitat, que com he dit, poques fotos tenim en paper fotogràfic. Alguna cosa sorgirà.

Aquesta entrada ha esta publicada en Barrija - barreja. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s