Guestbook – 2

CAM00587Tot seguit vaig realitzar les capçades de la mateixa pell que la tapa. Vaig rebaixar-la fins a quedar molt fina i la punta reforçada amb un cordill de cànem per fer gruix. Les vaig enganxar fins a tocar els cartrons en el tall de la diagonal dels mateixos.
CAM00588

 

 

Amb un cartró d’un mil·límetre aproximadament i amb la direcció de les fibres que anessin de dalt a baix vaig realitzar el llom. Aquest porta sis nervis falsos, fets de cartró, a diferents distàncies segons el teixell que havien de dur.  Després de muntar-lo el vaig haver de treballar durant molta estona fins que els nervis van quedar ben definits en el llom.

Després d’arrodonir les puntes exteriors dels cartrons es va enganxarCAM00604 la pell a aquests. En anterioritat havia estat rebaixada amb la xifla, tot el voltant de la pell i una mica més a la part del llom, ja que quan s’enganxa la pell pel cantó de la guarda volem que el gruix sigui el mínim possible. Es poden veure les puntes arrodonides de la tapa, amb la pell ja enganxada.

CAM00608

 

 

 

 

En aquesta última foto podeu veure com queda el llom. La capçada de la mateixa pell de la tapa i els talls amb diagonal que s’han fet en els cartrons per aconseguir que la pell no faci un gruix innecessari.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Enquadernació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s