Tercera sessió de papers pintats.

Aquesta setmana hem realitzat la tercera sessió del curs de papers pintats. La primera de les tres sessions dedicades al marbrejat (marmoleado). En aquesta sessió els vaig ensenyar com preparar els colors i a buscar el punt exacte perquè la gota de color no fos ni molt espessa, cosa que la duria al fons de la cubeta, ni molt clara, cosa que faria que la gota s’estengués massa i el color quedés molt difuminat. Com retocar-lo per aconseguir el punt exacte desitjat d’obertura del color.

Van disposar d’una cubeta, cinc pinzells, vuit colors i diferents punxons per treballar els dissenys. A part d’un punxo amb una agulla per realitzar dissenys més suaus. Només havien de dur varis pots que tanquessin hermèticament, per conservar els colors per la següent sessió. Un comptagotes per posar-hi la fel de bou i aigua destil·lada per desfer els colors.

Mai s’havien imaginat que tan sols amb un parell d’hores ja podrien realitzar papers marbrejats i uns dissenys tan espectaculars. Tot el treball el van realitzar sobre una cubeta que duia aigua destil·lada amb carregeen, aquesta alga fa que el líquid de la cubeta tingui una tensió superficial i es mantinguin els colors a la superfície.

He aquí alguns exemples del que van aconseguir en la primera sessió.

Aquesta entrada ha esta publicada en Handmade. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s