Segona sessió de papers pintats.

Aquesta setmana hem realitzat la segona sessió del curs de papers pintats. Era la segona i última de les sessions dedicades als papers pintats a l’engrut.

Vàrem posar en pràctica noves tècniques de realització d’aquest tipus de papers. A la primera sessió es van treballar les tècniques més tradicionals de realitzar-los, estenent una primera capa de color de base i tot seguit posant diferents colors per sobre del color base. Aquesta tècnica utilitza a partir de 6 o 7 colors. Un cop estesos els colors es treballa amb les diferents pintes.

En aquesta treballarem el plegatge del paper, l’anomenat “estirat”, el disseny realitzat en una part del paper es reproduït a les altres parts del paper per mediació del plegatge del paper sobre si mateix. Produint un efecte, podríem anomenar, de mirall. Després de treballar amb el plegatge es realitzen figures i dissenys amb les diferents pintes. El disseny, normalment, no supera els 3 o 4 colors, això si, amb més quantitat d’engrut en el paper.

Aquesta és una petita mostra del centenar llarg de dissenys, de gran qualitat i bellesa, que van realitzar durant la sessió i s’ho van passar molt bé.

Aquestes dues sessions han estat dirigides a desenvolupar les tècniques per un posterior treball a l’escola o personal i portar tots aquests papers a treballs d’enquadernació o de Handmade.

Aquesta entrada ha esta publicada en Handmade. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s