Cosit copte.

En un treball anterior s’ha realitzat el cosit de la forma copta. Ara explicaré com es fa aquest tipus de cosit. Hi ha una pàgina en que s’explica de forma clara i amb imatges el cosit copta.

Tot i així explicaré com es realitza aquest cosit. Sempre es comença per primer quadern (2), de dins cap a fora. Quan sortim (a) anem cap a la tapa, entrem per sobre, sortim i tornem a entrar pel mateix forat que hem començat, agafant a la tapa (1). Per dins anem al segon forat i seguim el mateix procés que el primer. Aixi fins arribar al final. L’últim forat sortim i passem per sobre la tapa, però quan sortim anem al segon quadern (3).

En el segon quadern entrem (b) i sortim pel següent forat (c). Quan sortim agafem el fil del forat del primer quadern i tornem a entrar pel mateix forat. I així fins el final. Cada vegada que sortim agafem el fil del mateix forat del quadern anterior.

Copte

Arribem a l’últim quadern (6), quan el fil surt (e) del penúltim quadern (5) i agafat el fil del quadern anterior, en lloc d’anar a l’últim quadern va a la tapa (7). Entra per la part superior de la tapa (d) i quan surt entra a l’últim quadern (f). Sempre agafarà la tapa abans d’anar a l’últim quadern.

Així fins el final, a l’última passada s’acaba amb el fil a l’interior de l’últim quadern. El mateix que passa en el primer quadern i el principi del fil. Normalment acabem tallant el fil i enganxant-lo al llom interior amb una mica de cola.

Cosit copte.

Cosit copte.

Aquesta entrada ha esta publicada en Handmade. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s